De feestdagen zijn hét moment om je waardering te tonen aan je medewerkers, klanten en zakelijke partners. Wat is er nu beter dan een gezellige zakelijke borrel om het jaar in stijl af te sluiten of het nieuwe jaar feestelijk te beginnen? We delen graag enkele tips om jouw borrel tot een succes te maken.

1. Locatie

Begin met het kiezen van de juiste locatie. Overweeg of je het evenement op de zaak wilt houden of juist uitpakken in een tent? Je kan natuurlijk ook een combinatie hiervan doen, een deel van je bedrijfslocatie gekoppeld met een tent.

 

2. Inrichting op locatie 

Het inrichten van een locatie met meubels biedt eindeloze mogelijkheden om een ruimte functioneel en gezellig te maken. Hier zijn enkele mogelijkheden bij het inrichten van een locatie met meubels:

Meubilair: Kies uit een verscheidenheid aan tafels en stoelen om je gasten comfortabel te laten zitten en genieten van het evenement. Of het nu gaat om ronde tafels, biertafels of statafels, we hebben diverse mogelijkheden.

Biertaps: Wil je opvallen met een mooie bar in de ruimte? Dan is de LED-bar of de Industriële bar een goede optie. Een normale biertap kan natuurlijk ook makkelijk in het kantoor!

 

Verwarming: Als je de zakelijke borrel buiten of in een niet-verwarmde locatie organiseert, overweeg dan het huren van heathers of tentverwarming om je gasten warm te houden.

Koelvoorzieningen: Extra koelruimte nodig voor de dranken en etenswaren? We hebben diverse koelkasten. Wil je de dranken meteen uitschenken? Dan is een koelbuffet handig, bovenop het blad kan je meteen de glazen vullen en uitserveren. Voor grotere borrels is het ook mogelijk om de voorraad in een koelwagen te plaatsen.

Tafellinnen: Geef je statafels een feestelijke uitstraling met de statafelhoezen. We hebben de mogelijkheid uit diverse kleuren zodat ze ook binnen de kleuren van je bedrijf mogelijk zijn! Voor buffettafels is er de mogelijkheid tussen een zwarte of witte buffettafelrok.

Sfeerverlichting: Creëer de juiste sfeer met sfeerverlichting zoals prikkabels, hanglampen en lantaarns.

Stroomvoorzieningen: Extra stroomvoorzieningen nodig? Dat kunnen we regelen! We hebben onder andere krachtstroom, verdeelkasten en verlengkabels.

Servies, bestek en glazen: Zorg ervoor dat je voldoende servies en bestek hebt voor al je gasten. Denk aan borden, glazen, bestek en kopjes om je gasten van eten en drinken te voorzien.

3. Dranken 

Wil je geen zorgen hebben over het nadenken en inkopen van dranken? Overweeg dan ook om de dranken bij ons te bestellen. We kunnen je voorzien van bier, wijn, frisdrank en gedistilleerd.

Bier tip: Peters Pils op de tap, ons huismerk bier dat smaakt naar een frisse pilsener.

Wijn tip: Onze 0.0 wijnen zijn perfect voor de rijdende collega’s die wel een drankje willen drinken.

Gedistilleerd tip: Cola Berenburg bestellen? We hebben ook voor gemixte flessen.

4. Offerte aanvragen  

Via onze website kan je gemakkelijk een offerte aanvragen. Plaats de gewenste materialen en dranken in de winkelmand en vraag de offerte aan. Heb je liever persoonlijk contact over de mogelijkheden? Laura denkt graag mee!

 

×