Feesttent huren

Feesttent huren – Binnenkort een feestje? Of organiseert u een evenement? Bij Bos Evenementen kunt u terecht voor tentenverhuur. De feest tenten die wij aanbieden zijn zowel geschikt voor grote als kleine evenementen, omdat er verschillende formaten beschikbaar zijn. Ze worden ook wel professionele partytenten genoemd.

De aluminium constructie beschikt over een vrije overspanning. Hierdoor zijn er binnen in de tent geen masten aanwezig. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een partytent huren. Dit is handig voor als u een wat kleiner evenement organiseert. LIever een pagodetent huren? Dat kan natuurlijk ook!

Bent u benieuwd naar de prijs? Alle prijzen staan aangegeven op onze website. U kunt ook altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte! Wilt u een feesttent huren? Bekijk ons assortiment!

 

Feesttenten verhuur voor al uw evenementen!

Of u nou een bruiloft, buurtfeest of een festival organiseert, de juiste aankleding een essentieel onderdeel van een succes. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de evenementenbranche.

Hierdoor beschikken wij over alle onderdelen die u nodig heeft voor een geslaagd feestje. Een feesttent huren kan hier één van zijn. Met een feesttent bent u nooit afhankelijk van het weer. De tent kan zowel in de winter als zomer gebruikt worden.

In Nederland is het weer vaak onvoorspelbaar. Het zou natuurlijk vreselijk zijn dat uw evenement in de soep valt door een regenbui. Dit probleem is makkelijk opgelost met een overdekking zoals een tent.

Ook in de winter is het dankzij onze speciale tent verwarming mogelijk om lekker buiten te zijn. Wilt u het succes van uw feest niet laten afhangen van het weer? Kies er dan voor om een feesttent te huren!

 

Feesttent huren bij Bos Evenementen

Naast de verhuur van tenten kunt u ook bij ons terecht voor het huren van andere spullen. Denk hierbij aan een podium of urinoir, maar ook aan volledig verzorgde catering of het huren van een geluidsinstallatie. Kortom: Alles wat u nodig heeft, u bedenkt het en wij hebben het!

Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein uw evenement is, wij helpen u graag. Bij ons vindt u een breed pakker aan diensten in combinatie met flexibiliteit en scherpe prijzen. U kunt er ook voor kiezen voor onze totaal ontzorgende service, waarbij wij uw evenement ook op- en afbouwen.

Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat! Uw feest is pas echt compleet met behulp van de juiste aankleding. Beschikken over alles wat u nodig heeft om de aankleding compleet te maken. Denk hierbij aan planten, tafellinnen etc.

Een Feesttent huren? Kies voor Bos Evenementen!