Koelkast huren

Staat er een feest op de planning en wilt u een koelkast huren? Bij een feest hoort natuurlijk een lekker, koud drankje. Door het huren van een koelkast worden uw alcoholische en non-alcoholische drankjes te allen tijde koel gehouden, tot groot genoegen van uw gasten. Tevens bezorgen wij als koelkast verhuur alles gratis op locatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wacht niet langer en zorg ervoor dat het evenement tijdig tot in de puntjes geregeld is!

Bestel direct of bel ons voor meer informatie!

Grote koelkast huren?

Voor een groot feest is het belangrijk dat u genoeg ruimte heeft voor zowel de frisdrank als de sterke drank. Vandaar dat wij hoge koelkast modellen verhuren, die ideaal zijn voor grote hoeveelheden drank, frisdrank en hapjes.
Daarnaast verhuren wij ook tafelmodel koelkasten, die ook veel gebruikt worden voor diverse feesten. Door het compacte ontwerp kunnen ze achter elke bar worden geplaatst en bieden ze extra ruimte voor het koel houden van elke mogelijke versnapering.

Wij verhuren alles voor uw feest!

Wij hebben tientallen jaren ervaring met het organiseren van feesten en het verhuren van feestbenodigdheden. Vandaar dat wij u kunnen adviseren over wat u nodig heeft. Geeft u een groot feest? Dan is het verstandig om meer dan alleen koelkasten te huren.

Bij ons kunt u namelijk ook een koeltrailer huren of een koelwagen huren. Deze worden gebruikt voor het koud houden en opslaan van alle drankjes en etenswaren. Van hieruit kunnen ze gemakkelijk naar de koelkasten worden verplaatst. Blijkt achteraf dat u teveel drank heeft ingekocht? Dan kan alles gemakkelijk vanuit de gehuurde koelkasten in de koelwagen worden geladen, waarna het naar een opslagplaats wordt vervoerd.

Een ander cruciaal onderdeel van elk goed feest is een ongezonde hap. Hiermee laden we ons weer op, zodat we nog even door kunnen gaan. Voor ijs en vleeswaren kunt u bij ons een vriezer huren, waarmee u in staat bent de hongerige troepen op afstand te houden.

Huur uw koelkast bij Bos Evenementen

Huur snel en eenvoudig koelkasten en overige benodigdheden voor uw feest online op onze webshop. Wij hanteren het hele jaar door de scherpste prijzen en aanbiedingen. Hou daarom ons assortiment goed in de gaten!

Heeft u nog een brandende vraag of twijfelt u over welke koelkast huren voor u het meest verstandig is? Bel ons dan gerust!