Over ons

Een geslaagd feest of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak op deze pagina kennis met onze medewerkers.

 

Contact

Rients & Nicole begonnen in 1996 met It Alde Sté in Ureterp. Rients runde het café en Nicole de cafetaria. Na 16 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en begonnen ze met Miedema Horecaverhuur. Het verhuren van horeca-materialen en catering. In 2021 ontstond de kans om Bos Evenementen in Appelscha over te nemen en dat gingen ze met volle enthousiasme aan. Naast horecaverhuur richt Miedema & Bos zich nu ook op eventservice en drankenhandel. Rients en Nicole zijn echte horeca mensen en vinden een persoonlijke benadering belangrijk.

Met vele jaren ervaring voorziet Miedema & Bos Eventservice particulieren, gemeentes, bedrijven, instellingen, dorpsfeesten, bruiloften, festivals en beurzen van alle benodigde horeca en evenementen materialen. Hierbij kan je denken aan dranken en apparatuur: van bier, biertaps, tenten, koelingen, toiletunits, aankleding tot stroomvoorzieningen.

 

 

 
Rients

Rients

Eigenaar - chauffeur en evenementen

Rients, ook wel bekend als de vrolijke verhuurman. Hij brengt zelf graag nog de materialen langs bij de klanten en vindt een persoonlijke benadering belangrijk. Voor eventservice bij evenementen ben je bij hem aan het juiste adres. Hij denkt graag mee met het totaalplaatje: van het bierplan tot het opbouwen.

Nicole

Nicole

Eigenaresse - sales, inkoop en financiën

Nicole zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is, zodat klanten genoeg biertjes kunnen tappen. Daarnaast verstuurd ze samen met Laura de offertes en zorgt ze voor de facturatie. Bij administratieve vragen kan je bij haar terecht.

Elte

Elte

Chauffeur & Magazijnmedewerker

Elte is onze vaste chauffeur en is in het seizoen dagelijks onderweg in het noorden naar diverse locaties. Bij de klanten even een praatje maken, de materialen afleveren of ophalen en weer door naar de volgende! Terug in de loods helpt hij daar ook een handje mee.

John

John

Chauffeur & technici

John is onze bierexpert, hij weet precies hoe je de leidingen en de biertaps het beste kan aansluiten. Op een evenement is John vaak aanwezig als technici. Als hij daar niet is dan is hij als chauffeur onderweg.
Pieter

Pieter

Chef magazijn

Pieter is chef magazijn, hij zorgt ervoor dat de orders verzameld worden en de juiste materialen mee gaan op route. Je ziet hem daarom vaak met een leverbon door het magazijn lopen. Biertap, koelkast en dranken: check!
Fardau

Fardau

Administratie & Marketing

Fardau is achter de computer te vinden en zorgt dat de administratie op orde is. Als ze ineens wat leuks ziet gebeuren in de loods dan pakt ze de camera erbij om alles vast te leggen voor social media!
Roèl

Roèl

Chauffeur & Magazijnmedewerker

Roèl is de vrolijke druktemaker binnen het team. Tijdens de vakanties en op de zaterdagen is hij de helpende hand met orderpicken, het magazijn netjes houden en het afleveren van materialen.

Laura

Laura

Sales & planning

Bel je ons? Dan is de kans groot dat Laura je te woord staat. Ze helpt klanten met de aanvragen en stuurt de offertes. Ze zorgt ook voor de transportplanning en dat is in het hoogseizoen een hele klus. Bij (aan)vragen helpt ze je graag!
Pim

Pim

Chauffeur & Magazijnmedewerker

Pim is vaak onderweg om bestellingen af te leveren op te halen. Als hij niet in de auto zit dan hij is in de loods om orders te verzamelen en schoon te maken!

Vrijblijvende offerte

Wij ondersteunen je graag bij je feest of evenement, vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kan contact met ons opnemen via de onderstaande knop of via de website meteen de producten in het winkelmandje verzamelen voor een offerte.

Partner van

×