Plaszuil huren

Wilt u een plaszuil huren? Dat kan, bij Bos Evenementen! Wanneer de nood hoog is, dan komt een plaskruis goed van pas. Zeker wanneer u bijvoorbeeld een groot evenement organiseert. Op deze manier kunt u de kans op wildplassers verminderen.

Het mobiele toilet kan door meerdere mannen tegelijkertijd worden gebruikt. Hierdoor bespaart u automatisch kosten wanneer u kiest voor plaszuil verhuur. Heeft u ook nog een toiletunit voor dames nodig? U kunt bij ons ook een toiletwagen huren. Deze luxe mobiele wc is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Heeft u niet persé een luxe toilet nodig, dan kunt u ook een Dixi huren. Hiervan bieden wij een handige triple box aan, waardoor u gelijk drie toiletten heeft. Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor wc-verhuur in alle soorten en maten.

 

De voordelen van een plaszuil huren

Hierbij hebben wij nog wat handige informatie op een rijtje gezet betreft het huren van een plaszuil. Zo kan het urinoirzuil gemakkelijk aangesloten worden op een septische tank of riolering. Hierdoor weet u zeker dat alles netjes wordt afgevoerd.

Een groot voordeel is dat het urinoir werkt zonder aangesloten te zijn op een wateraansluiting. De meeste plaszuilen hebben dan ook een inhoud van om en nabij de 1000 tot 1500 toiletbezoeken.

Een ander belangrijk voordeel is dat de vorm van het mobiel toilet ervoor zorgt dat geuren zich moeilijk kunnen verspreiden. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van bepaalde neutraliserende middelen om de geur tegen te gaan.

Een plaszuil huren doet u bij Bos!

 

De nummer 1 partner voor plaszuil verhuur!

Een plaskruis huren? Kies voor Bos Evenementen! Wij zijn gespecialiseerd in evenementenservice. Zo kunt u bij ons naast en verplaatsbaar toilet nog veel meer huren. Van een bar tot een DJ, podium, aankleding en ook de catering. Zo heeft u alle luxe en een professionele feestuitrusting, zonder dat u deze dure spullen zelf hoeft te kopen.

Wilt u het liefst alles uit handen geven betreft het organiseren van een evenement? Ook dat is geen enkel probleem! Wij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen de volledige organisatie op ons nemen.

U vindt ons volledige aanbod online. Hier kunt u alle producten die u denkt nodig te hebben toevoegen aan een vrijblijvende prijsopgave. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk overzicht van de kosten en komt u niet voor verassingen te staan.

Wilt u graag meer informatie over een plaszuil huren? Wij helpen u graag! U kunt altijd contact met ons opnemen!

 

Waarom Bos Evenementen?

Er zijn meerdere redenen waarom u kunt kiezen voor Bos Evenementen. Zo zorgt onze eigen transportafdeling altijd voor een correcte aflevering. Wij staan voor u klaar en indien gewenst kan op de volledige opbouw door ons worden verzorgd.

  • Altijd een correcte aflevering van onze producten
  • Maatwerk en kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvend advies

Wilt u graag gebruik maken van onze goederen en diensten? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een plaszuil huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar wat Bos Evenementen voor u zou kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!