Stoelen huren

Bent u een evenement aan het organiseren en wilt u stoelen huren? Wij verzorgen als evenementenbedrijf de verhuur van stoelen voor alle typen festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en meer! Onze stoelen zijn comfortabel, maar ook veerkrachtig, waardoor ze zelfs de gekste feesten overleven. U kiest welk type stoel u wilt huren en het gewenst aantal, dan zorgen wij ervoor dat alles op locatie wordt geleverd en opgehaald.

Wij werken in heel Nederland en zorgen ervoor dat elke festiviteit tot een goed einde wordt gebracht!

Diverse soorten stoelen huren

Afhangende van het soort feest dat u geeft kan uw voorkeur uitgaan naar een ander type stoel. Wij richten wij ons op alle feesten en hebben daarom verschillende stoelen te huur, zoals klapstoelen, terrasstoelen, loungestoelen en rotan stoelen.

Voor bedrijfsfeesten die binnen worden gehouden verhuren wij vaak klapstoelen, omdat ze niet alleen de nodige comfort bieden, maar ook licht zijn en gemakkelijk op te bergen. Met feesten die buiten worden gehouden gaan terrasstoelen beter samen, omdat u hiermee steviger kunt zitten op een ongelijke ondergrond.

Tevens zijn onze rotan en loungestoelen multi-inzetbaar, waardoor ze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Bent u naast stoelen op zoek naar iets groters, waar men met een groep op kan zitten? Ook daarvoor zijn wij de aangewezen partij. Zo kunt u bij ons een picknicktafel huren, maar ook barkrukken en bierbanken, die u beiden onder meubels huren kunt vinden.

Wat u natuurlijk niet kunt vergeten..

Bij ons huurt u zoals hierboven vermeld meer dan alleen stoelen. Met alleen stoelen hebben uw gasten namelijk geen plek om hun drankje op te leggen, of na een paar glazen tegenaan te leunen. Vandaar dat tafels huren ook een optie is. Daarnaast verhuren wij zoveel meer en verzorgen wij ook complete feesten. Bekijk het allemaal op onze site of bespreek telefonisch wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Snel en voordelig besteld bij Bos Evenementen

Via onze webshop kunt u snel en voordelig stoelen en overige feestbenodigdheden verhuren en op locatie laten leveren. Wij werken in heel Nederland en halen achteraf uiteraard de spullen ook weer op. Zo nemen we een deel van uw zorgen weg en hoeft u zich slechts op uw gasten te focussen. Heeft u nog een vraag?

Wij adviseren u graag over stoelen huren en zorgen ervoor dat uw feest een groot succes wordt!