Thuistap huren

Thuistap huren? Een ijskoud biertje mag natuurlijk niet ontbreken op uw feest. Organiseert u binnenkort een tuinfeest of een verjaardag? Dan is het natuurlijk leuk om uw gasten een lekker koud drankje te serveren uit uw eigen tap. Wij bieden verschillende tapsystemen aan. Zo kunt u onder andere een tapwagen of een mobiele tap huren bij Bos Evenementen.

De thuistap is ideaal voor de wat kleinere evenementen waarbij u geen complete bar nodig heeft. De tapwagen huren? De tap wagen en mobiele tap zijn bij uitstek geschikt voor de grotere evenementen dankzij de ruime bar en spoelbakken.

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij verzorgen u feest graag van alles wat nodig is om er een daverend succes van te maken.

Thuistap huren doet u natuurlijk bij Bos Evenementen!

 

Altijd ijskoud geserveerd!

De tafeltap is gemakkelijk op tafel of op een bar te plaatsen. En dankzij de droogkoeler is het bier binnen no-time ijskoud! Hierdoor weet u zeker dat u uw gasten altijd een ijskoud pilsje serveert. Wij bieden verschillende biersoorten in fust aan. U kunt altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

Met alleen een thuistap huren bent u natuurlijk nog niet klaar. Heeft u nog meer dingen nodig voor de aankleding van uw evenement of wilt u graag gebruik maken van onze catering? Bekijk hiervoor ons ruime assortiment. Wij bieden eigenlijk alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje!

Het organiseren van een feest brengt vaak al genoeg stres met zich mee. Als wij u hierin een beetje kunnen ontlasten dan doen wij dit natuurlijk graag. U kunt alles door ons laten verzorgen inclusief de opbouw van het evenement. Benieuwd naar de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Thuistap huren bij Bos Evenementen

Wanneer u een thuistap huurt verzorgen wij natuurlijk altijd een correcte aflevering. Daarnaast installeren wij de tap ook voor u. Wilt u er echt een spetterend feest van maken? Maak dan ook gebruik van één van onze geluidsinstallaties of feestverlichting! Wij zijn totaalleverancier op het gebied van evenementen.

U bedenkt het en wij hebben het! Wilt u graag advies of weet u niet wat u precies nodig heeft? U kunt altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring op gedaan. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren. Ons team staat dan ook graag voor u klaar!

Wilt u een thuistap huren? Kies voor Bos Evenementen en u bent verzekerd van een geslaagd feest!