Toilet huren

Toilet huren

Wilt u een toilet huren voor 1 dag? Of juist voor een paar dagen op rij? Bij Bos Evenementen kun t u terecht voor toilet verhuur in alle soorten en maten. Wanneer u bijvoorbeeld een groot evenement organiseert, dan hoort daar ook een toiletvoorziening bij. Uw gasten moeten natuurlijk wel gewoon naar de wc kunnen. Wij bieden voor alles een hygiënische oplossing.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor verhuur van toiletten, maar ook voor de verhuur van vele andere producten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel grote als kleine evenementen. Hierdoor vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Of het nou om een buurtfeest of om een bruiloft of een festival gaat.

Toilet huren? Bekijk ons assortiment!

 

Dixie, plaszuil of toiletwagen huren

U kunt bij ons kiezen tussen verschillende huur toiletten. Zo kunt u een Dixie toilet huren, een plaszuil huren of zelfs een toiletwagen huren. Afhankelijk van de grootte van uw evenement kunt u een keuze maken die aansluit op uw wensen. Wilt u een luxe voorziening voor uw klanten? Kies dan voor een toiletunit in de vorm van een wc wagen.

Wilt u niet te veel luxe en gaat het er gewoon om dat er een hygiënische voorziening aanwezig is, kies dan voor een chemisch toilet huren zoals een Dixie. Deze verhuren wij in een triple box.

Het mobiel toilet wordt door ons afgeleverd op locatie en naderhand ook weer opgehaald. Daarnaast kunnen wij de mobiele wc natuurlijk ook voor u aansluiten.

Weet u precies wat u nodig heeft voor uw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Toilet huren bij Bos Evenementen

U wilt een toilet huren, maar wat is de prijs? Op de website geven wij alle prijzen weer van toiletverhuur. U kunt alle producten die u nodig heeft toevoegen aan uw prijsopgave. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte van ons. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie.

  • Jarenlange ervaring
  • Ruim assortiment
  • Aflevering op locatie
  • Breed pakket van diensten

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij precies wat u nodig heeft voor een succesvol feest of evenement. U kunt er hierom ook voor kiezen om uw event van A tot Z door ons te laten verzorgen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij al uw wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bent u benieuwd? Of wilt u graag meer informatie over een toilet huren? Neem dan contact op!