Toiletwagen huren

Wilt u een Toiletwagen Huren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor toiletverhuur. Wanneer u een evenement organiseert en er geen sanitair aanwezig is op de betreffende locatie, dan kunt u ervoor kiezen om een mobiel toilet te huren.

Zo kunt u bij ons ook een dixie huren of een plaszuil huren. Dit zijn minder luxe opties wanneer je deze vergelijkt met de toiletwagens die wij te huur aanbieden. Alle varianten zijn overigens bij uitstek geschikt voor het gebruik op feesten en evenementen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor toiletwagen verhuur, maar ook voor veel andere spullen. Zo kunt u bij ons alles huren wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje!

Denk hierbij aan een geluidsinstallatie of een podium. Maar ook de gehele catering kan door ons verzorgd worden. Wilt u een feest of evenement organiseren die uw gasten nooit meer zullen vergeten? Kies dan voor Bos Evenementen!

 

Toiletwagen huren bij Bos Evenementen

De wagen die wij te huur aanbieden is een aanhangermodel. Dit wil zeggen dat de voorziening aan de aanhanger gekoppeld kan worden, om de wagen te vervoeren.

Over het algemeen geldt de volgende berekening; wanneer een toilet wagen beschikt over één herentoilet met daarbij twee urinoirs en twee toiletten voor de dames.

Dan is de wagen geschikt voor ongeveer 100 tot 150 personen. Onze huur toiletwagen beschikt over maar liefst:

  • 3 damestoiletten
  • 1 herentoilet
  • 4 urinoirs

Hierdoor is de verhuur toiletwagen zeker geschikt voor 200 tot 250 personen. Ook beschikt de wc over een nette wastafel, opbergkast en een eigen papierkorf.

Let wel: Toiletwagen huren? Er moet in dit geval wel altijd een stroompunt aanwezig zijn op locatie.

 

Waarom Bos Evenementen?

Bos Evenementen is al jarenlang een bekende naam als het gaat om eventservice. We hebben door de jaren heen veel ervaring op gedaan en weten dus precies wat onze klanten nodig hebben. Wij bieden een ruim assortiment tegen een scherpe prijs.

Het maakt niet uit of uw feest in Groningen, Drenthe of juist in Amsterdam of Twente plaats vindt. Wij verzorgen namelijk evenementen door heel Nederland. Van Festivals tot buurtfeesten, bruiloften en ga zo maar door.

Wilt u het liefst de gehele organisatie uit handen geven? Ook dit is geen probleem. U kunt er namelijk ook voor kiezen om het event door ons te laten organiseren. De professionele producten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit.

Wilt u een toiletwagen huren? Kies dan voor Bos Evenementen!

Contact

Wilt u graag meer informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?