Over ons

Kwaliteit

Onze prioriteit is kwaliteit, vanaf de schoonmaak tot de levering. Met hoogwaardige materialen en een toegewijd team streven we hier elke dag naar.

Service

Service staat bij ons centraal, vanaf het eerste gesprek tot de retournering na jouw evenement. Ons team staat klaar om te luisteren, te adviseren en om mee te denken.

Betrokkenheid

We zijn meer dan alleen een verhuurbedrijf: we zijn jouw partner in de evenementenbranche. Met betrokkenheid denken we mee binnen onze mogelijkheden.

Waar het allemaal begon...

In 1996 staken Rients & Nicole de koppen bij elkaar en werden de trotse eigenaren van It Alde Sté, een café en cafetaria in Ureterp. Na 16 jaar van lachende klanten, goed getapte biertjes en de geur van verse friet, besloten we dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging!In 2010 begonnen we met Miedema Horecaverhuur. Gespecialiseerd in het aanbieden van horecamaterialen en cateringdiensten. Gedurende dit decennium hebben we onze expertise en passie voor het vak verder ontwikkeld.

Overname Eventservice

In 2021 presenteerde zich een mooie mogelijkheid om onze horizon te verbreden. Met vol enthousiasme namen Rients & Nicole, Bos Eventservice in Appelscha over. Deze stap heeft ons niet alleen in staat gesteld om ons te vestigen in de evenementenbranche maar heeft ons ook in de wereld van de drankenhandel gebracht. 


Het verhaal van een voormalig kroegbaas die nu geen glazen maar fusten bier verkoopt en nog steeds met dezelfde passie! Dat klinkt goed toch?

Team Miedema & Bos

Nicole

Directie

Rients

Directie & Bierdokter

Elte

Chauffeur

John

Technici & Chauffeur

Laura

Sales & Planning

Wieneke

Allround medewerkster

Pim

Magazijnmedewerker & Chauffeur

Roél

Magazijnmedewerker & Chauffeur

Suggesties:

Tevreden opdrachtgevers

  • Vriendelijk en komt afspraken na! Prima assortiment en professionele aanpak. Behulpzame medewerkers. Een aanrader tot het volgende partijtje.

  • Goede communicatie en service. 👍 We zijn zeer tevreden!

  • Fijne partij om mee te werken! Meedenkend, fijne communicatie en goed materiaal!

  • Beste partij voor elk feest of evenement. Hebben werkelijk alles.

01 / 04