Pagodetent huren

Pagodetent huren – Bent u binnenkort jarig en geeft u een feestje? Of organiseert u een ander evenement? Het is natuurlijk altijd leuk om groot uit te pakken wanneer u iets te vieren heeft. Wij bieden pagodetenten te huur aan.

Eén van de meest stijlvolle tenten die gehuurd kunnen worden. Hij wordt veelal gebruikt voor bedrijfsfeesten of andere events. We hebben de voordelen op een rijtje gezet:

  • Gemakkelijk aan elkaar te koppelen
  • Chique uitstraling
  • Geschikt voor allerlei verschillende events.

Doordat de pagodetent 5 x 5 gemakkelijk aan elkaar te koppelen is kunt u de tent bijvoorbeeld als ingang voor onder andere een feesttent gebruiken, maar ook als stand op een evenement, beurs of markt.

Pagodetent huren? Bekijk de mogelijkheden!

 

Pagodetent verhuur voor feestjes & events

Pagodetent huren? U kunt ervoor kiezen om een aantal losse tenten te huren, omdat u ze aan elkaar kunt bevestigen. Hierdoor kan alsnog één grote professionele ruimte gecreëerd worden in de vorm die u graag wenst.

De pagode tent wordt ook wel punt tent genoemd en staat bekend om het feit dat de op- en afbouw zeer gemakkelijk is. Daarnaast is er ondanks de hoge punt zit er geen vervelende paal in het midden van de tent.

Bij ons kunt u de pagodetent huren incl. op- en afbouw. Dit en de cassettevloer zitten bij de standaardprijs inbegrepen. Ook verzorgen wij natuurlijk een correcte aflevering van de gehuurde spullen.

Liever geen pagode tent? U kunt ook een partytent huren. Dit wordt veelal gebruikt voor de kleinere events. Daarnaast bieden wij ook feesttenten te huur aan. Dit is bij uitstek geschikt voor grotere evenementen.

Naast tentenverhuur kunt u ook bij ons terecht voor het huren van onder andere: biertaps, verlichting, geluidsinstallatie, meubels, toiletten of zelfs een garderobe. Kortom: U kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het!

 

Een pagodetent huurt u bij Bos Evenementen!

Naast een pagodetent huren is het ook mogelijk om uw feest van A tot Z door ons te laten verzorgen. Van meubilair tot sfeervolle aankleding, catering en andere praktische benodigdheden het is allemaal mogelijk.

Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hierdoor weten wij precies wat u wel of niet nodig heeft voor een geslaagd feestje!

  • Altijd scherp geprijsd
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Hoge service
  • Jarenlange ervaring
  • Eigen transportafdeling

Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden voor u zijn? Of wilt u graag een pagodetent huren? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

×