Partytent huren

Partytent huren? Dat kan bij Bos Evenementen! De verhuur partytent is één van de meest gehuurde tenten. Bij ons vindt u ze in verschillende formaten. Daarnaast zijn ze gemakkelijk aan elkaar te bevestigen, waardoor u het formaat volledig naar wens kunt aanpassen.

Organiseert u binnenkort een feestje? Zoals een verjaardag, bruiloft of een buurtfeest? Dan raden wij zeker aan om gebruik te maken van ons tentenverhuur.

Hierdoor bent u niet afhankelijk van het weer en weet u zeker dat uw gasten droog kunnen staan wanneer het regent. In Nederland kan het weer nogal wisselvallig zijn, het is natuurlijk niet de bedoeling dat het succes van uw feest hier afhankelijk van is.

Een partytent huren doet u bij Bos!

Partytent te huur voor al uw feesten en partijen!

U wilt een partytent huren, maar hoe groot moet die eigenlijk zijn? Hier is een handige vuistregel voor. De grootte is natuurlijk afhankelijk van het aantal gasten. Wanneer de gasten staan kunt u uitgaan van 1 gast per vierkante meter.

Wanneer de gasten kunnen zitten dan moet u rekening houden met ongeveer 1 gast per 1,2 vierkante meter. Is er ook een buffet aanwezig en wilt u meer ruimte? Dan kunt u uitgaan één gast per 1,5 m2. Twijfelt u toch nog? U kunt ons natuurlijk altijd om vrijblijvend advies vragen, wij helpen u graag!

 

Partytent verhuur bij Bos Evenementen

Een partytent huren doet u natuurlijk bij Bos Evenementen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Naast tent verhuur kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van andere artikelen.

Organiseert u bijvoorbeeld een tuinfeest? Dan is het ook handig om statafels met mooie elegante tafelrokken, feestverlichting, stoelen of zelfs glaswerk te huren. Heeft u een grote partytent nodig? Dan kunt u er ook een vloer bij huren. Zo kunnen uw gasten op een stabiele ondergrond een dansje wagen!

Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring op gedaan. Hierdoor weten wij precies wat er niet mag ontbreken op uw feest. U kunt ervoor kiezen om het gehele evenement door ons te laten verzorgen, of slechts een gedeelte. Dit is natuurlijk aan u. Daarbij staat service hoog bij ons in het vaandel, dat gaat verder dan alleen een partytent huren.

 

Waarom een partytent huren?

Huur een partytent voor een geslaagd feestje, wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • U bent niet meer afhankelijk van het weer!
  • Mooie aankleding is het halve werk
  • Wij verzorgen uw feest van de juiste uitstraling
  • Maatwerk tot in de kleinste details mogelijk
  • Geschikt voor zowel grote als kleine evenementen!

Bij ons vindt u een breed pakket van diensten tegen scherpe prijzen. Daarnaast zijn wij zeer flexibel, (bijna) niets is onmogelijk!

Wij kunnen ook de gehele op- en afbouw voor u verzorgen indien u dit graag wenst. Wij zorgen er samen met u voor dat uw feest een daverend succes wordt!

Partytent huren voor alle evenementen, groot en klein!

×